Over mij

Ik ben Robin, 24 jaar oud ondertussen. Na een studie Business & IT aan de Universiteit Twente word het tijd om eens iets voor mezelf te doen. Daarom ga ik in de maand juli van het jaar 2016 op Interrail reis door (Oost-)Europa. Wat er daarna met deze blog gebeurt, nog geen idee.

Naast reizen doe ik eigenlijk dus even niet zo veel, immers ik ben net klaar met studeren. Vanaf augustus (als ik weer terug ben) zal ik hard op zoek gaan naar een leuke baan. Mocht je toevallig iets weten als (frontend) developer, of natuurlijk iets anders heel gaafs dan houd ik mij altijd aanbevolen. Hieruit blijkt al direct iets wat ik leuk vind om te doen, namelijk websites bouwen. De website die je nu gebruikt (rvdas.nl dus 😉 ) heb ik ook zelf gemaakt. Oké, ik maak gebruik van het populaire open-source platform WordPress, maar de theme heb ik zelf gemaakt. Voor de nerds: het is gebaseerd op underscores.me samen met het framework van Bourbon en Neat, ik maak gebruik van de preprocesser SASS. Wellicht dat dit theme ooit uit gaat komen op een site als themeforest. En zoals het een ‘echte’ developer betaamt, natuurlijk heb ik het niet zelf geklust maar dankbaar gebruik gemaakt van de startertheme Hooch van Brad Williams. Mocht je nou zelf een nieuwe website nodig hebben? Neem gerust contact met mij op.

Naast nerden achter mijn computer vind ik het ook leuk om biertjes te drinken met vrienden op een terrasje, in de kroeg of gewoon thuis. Lekker eten, en dan niet enkel opeten ook het maken van lekker eten vind ik leuk. Daarnaast probeer ik meer te lezen, minder te drinken en meer te sporten. Alle drie zijn nogal uitdagend, omdat andere dingen vaak leuker zijn. Als laatste geniet ik (heel origineel) van series kijken, een lekkere bak ijs én mijn favoriete hobby: slapen. Oh ja, misschien was het je al wel opgevallen, ik ben niet zo goed met op de foto gaan. Dus als iemand mij dat ooit ook nog wilt leren: graag!

Ik woon nog in het mooie Enschede, immers daar heb ik de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan studie, de roei-vereniging Euros, bier drinken en andere leuke bezigheden. Maar omdat ik nog niet weet waar ik ga werken zal het zomaar kunnen dat ik in de komende periode opeens aan het verhuizen ben.

In eerste instantie zal deze blog dus vooral dienen als reisverslag van mijn Interrail-reis door (Oost-)Europa. Maar wie weet kan ik over een half jaar dit tekstje wel aanpassen want wellicht ben ik doorgegaan. Maar: Ik beloof niks!