Op reis!

Jaah daar is die dan weer, mijn blog. Maar nu dan eindelijk met een echt doel. Namelijk: het verslaan van mijn Interrail reis door (Oost-)Europa. Vanaf vrijdag ga ik ongeveer 30 dagen lang door Europa heen reizen. Beginnend vanaf Enschede vertrek om ongeveer 09:28 met de trein naar Kopenhagen. Vanaf dan is het feest aan, de leeuw los oftewel dan ben ik in mijn eentje op vakantie!

Ironisch genoeg staat in het plaatje: “Niet instappen”. Op zich klopt dat ook, want ik ga natuurlijk pas vrijdag weg. Dan ben ik ongeveer 30 dagen weg, heb ik 10 reisdagen om te gebruiken, ga ik naar 9 Europese steden, slaap ik in evenzoveel hostels en bovenal hoop ik enorm veel kilometers te maken in de trein, maar nog meer plezier te beleven.

Voordat ik vrijdag weg kan moet ik nog wat dingen doen. Ik heb nog enkele kledingstukken nodig, zoals een zwembroek en een korte broek. Daarnaast heb ik nog allerhande andere spullen nodig zoals oordoppen zodat ik door snurkende hostelgenootjes heen kan slapen, snoepjes om de reis door te komen en vast nog 10 dingen die ik nu vergeten ben. Daarnaast word het nu echt tijd dat ik mijn tas in ga pakken. Shirtjes, handdoeken, onderbroeken, alles moet mee. Maar gelukkig heb ik een tas die groot genoeg is.

Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven aan het lezen en bekijken van deze blog (ook al staat er nu nog niet zo heel veel op). Tot die tijd kunnen jullie deze wachtmuziekjes luisteren die Gerard Ekdom heeft verzameld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.